Hur har veckan varit? Rätt okej. Lite upp, lite ner bortimella, sånt som hör till.

Bröllopsdag har det varit. Vi åt pannkaka till middag och hastade till kvällsaktivitet och möte. Vid tio på kvällen såg jag på tv och något fick mig att haja till över datumet. På nåt vis var det ett viktigt datum..... oh shit! Bröllopsdan. Tur att maken också är glömsk.

En av veckans dagar blev jag så oerhört besviken på en tant. Eller gnällkärring. Eller en riktig /&¤#%"%¤" sur***** var det. Det verkar som en del kärringars mission är att gnälla på ungdom. Det spelar ingen roll för såna här gnällingar vad det är för ungdom, vad den unga gjort eller ska göra eller kommer att göra. Den unga människan är redan dömd, från början, har inte en chans. 
Min dotter hade tvättid, i tvättstugan. Hade gjort allt rätt. Tvättiden var slut klockan två. Tio i två kom hon ner i tvättstugan för att hämta den tvätt som hängde på tork och det som låg i tumlaren. I källaren möter hon tanten, som genast börjar gapa om att hennes tvättid är över klockan två minsann och då ska det vara städat och undanplockat och blablablabla.
Vilken otur för tanten att jag lyckades komma och höra allt hon sa. Då jävlar i min lilla låda brann det. Kom inte och gnäll på nåt som inte ens har hänt!

I fredags var det körsång hela dan. Först på en begravning och sen hade vi körkväll tillsammans med barnkörerna i kyrkan. Det var fullt i kyrkan en fredag eftermiddag!

Under helgen har vi lånat en bil. En ny fin Toyota Avensis. Fränt. Att provköra ny bil ger fånflin och "villha" känsla.





Frän

I övrigt fortsätter jag mitt stirrande på platsbankens sida. Nån dag dyker det upp, mitt framtida yrke.
Högavlönat och kreativt. Jag fortsätter envist tro att min tid kommer, så småningom.

Det stundar en ny arbetsvecka, med nya rutiner, ny kollega.
Jag är sömnlös och sitter här och filosoferar. Löser en del problem, får andra att växa. Längtar efter mina ungar och min mamma. Funderar över om jag snart blir moster..... hur syskonen mår och om det är idé att planera nån semester.

Nu ska jag fortsätta min nattliga vandring mot kylskåpet. Om jag är mätt kanske jag somnar till slut.
En kall våffla med ett tjockt lager smör..... Det duger!